| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Tomek -Agtom-
Imie: Tomek
Plec: 
W garażu: HPI MT-2, Baja Champ TL-01b, Mini Inferno
|
|
Proponuję zorganizować jakieś spotkanie pod tytułem "obecność obowiązkowa" bo jak tak dalej pójdzie to modele Wam pordzewieją  No chyba, że wszyscy jeżdżą po kryjomu...  albo pojechali na kolonie?
Tak czy inaczej moja propozycja to sobota godz. np 10, ale może być też po południu. Pogoda powinna być także może jakieś dłuższe posiedzenie z grillem w większym gronie (a co w końcu wakacje). Miejsce: skałki, w prawdzie tam jeszcze nie jeździłem, ale pewnie się nada. ML nie wchodzi w grę bo jest piknik lotniczy
Kwestia tylko w tym kto będzie ??
Moje modele po lekkich wzmocnieniach już czekają
Ewentualnego grilla mogę zabrać ze sobą
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
bula -Moderator-

Imie: Wojtek
Plec: 
W garażu: HPI Firestorm 10T, Associated RC18T, X-mod Evolution, HPI microRS4......... Hangar: V3 LAMA - full XTREME, V3 LAMA - prawie seria
|
|
Ja jestem jak najbardziej chętny, ale jest jednen problem na skałkach jest ciężko z micrusami - nie ma tam dla nich jazdy. Kamienie i nierówności są niestety nie do przejścia, spaliny ledwo co sobie radziły. Chyba że skałki ale jakieś inne miejsce.
Co do obecności przyłączam się aby jak najwięcej osób się stawiło, ponieważ jest kika spraw do obgadania, także jak ktoś chciałby a nie może to pisać bo auta są i podjechać po kogoś można.
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
Evolter -Moderator-

Imie: Adrian
Plec: 
W garażu: HPI - Micro RS4; Team Associated RC18(MT); Lama V3; Team Losi - XXX-DRC
|
|
Oczywiście możecie na mnie liczyć
Co do skałek to było ciężko dla 18stek, ale można poszukac w tych
okolicach lepszego miejsca - po za tym można jeszcze sprawdzić na
tej wyższej skarpie, bo wyglądała na troszke lepszą od tej co ostatnio. _________________ Sklep Modelarski Agtom - bo trzeba rozwijać krakowskie modelarstwo
Bądźmy realistami! - powiedział idealista...

|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
neo168 -Początkujący-

Imie: Dominik
Plec: 
W garażu: Traxxas T-MaXX, TT-01 X- mods Mercedes Maclaren SLR
|
|
Oj bardzo chętnie bym sie z Wami spotkał ale mój silnik(TRX 3.3) dopiero dzisiaj dotarł do Polski teraz musi dotrzec do mojego sprzedawcy i dopiero do mnie  a poza tym prawdopodobnie będę w pracy wrr.Pozdrawiam i życzę miłego spotkanka 
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
woju Nowy na Forum

Plec: 
W garażu: Ofna ultra lx comp II , Team associated rc18b , Raptor mini titan.
|
|
Ja niestety nie dam rady w ten weekend z wami pojeździć ,może w jakiś dzień w tygodniu albo następny weekend  _________________ Pozdrawiam.
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
Tomek -Agtom-
Plec: 
|
|
| Evolter napisał: |
Co do skałek to było ciężko dla 18stek, ale można poszukac w tych
okolicach lepszego miejsca - po za tym można jeszcze sprawdzić na
tej wyższej skarpie, bo wyglądała na troszke lepszą od tej co ostatnio. |
Evolter a znajdzie się tam kawałek nieuczęszczanego asfaltu?
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
Scanner -Początkujący-
Imie: Robert
Plec: 
W garażu: Jammin X1-CR
|
|
mam propozycje, moze zrobilibysmy zbiorke pod Castorama (chetnie bym was poznal w real'u) a pozniej by sie wybralo miejsce jazdy - a przy okazji chcialbym z wami pogadac - sprawe mam. W sumie zalezaloby mi na tym aby bylo was/nas jak najwiecej
Tomku, gdybys mogl wziac ze soba przewod silikonowy (6/3) - chetnie bym kupil... Dzieki z gory _________________ Pozdrawiam
Scanner
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
Maciek_K -Początkujący-

Imie: Maciek
Plec: 
W garażu: HB Lightninig GT10
|
|
ja tez jak najbardziej sie pisze- pod carefurem o 10 (niestety tylko do 13 moge zostac) ale bede napewno
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
Tomek -Agtom-
Plec: 
|
|
No to już kilka osób jest:)
PS. spotykamy się pod Castoramą na Pilotów, nie pod Carefurem, żeby się nie okazało, że każdy przyjedzie gdzie indziej;)
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
dziuby Gość
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
Scanner -Początkujący-
Imie: Robert
Plec: 
W garażu: Jammin X1-CR
|
|
Dziekuje serdecznie za spotkanie i za akceptacje mojej propozycji... Ciesze sie, ze w koncu znalazlem ludzi, ktorym zalezy i sa chetni by pomoc...
Dziuby, bardzo prosze dowiedz sie co z ubijaczka - jaka jest mozliwosc jej uzyczenia i co oczywiste kiedy...
Bula, robiles zdjecia prosze zapodaj linki do nich... _________________ Pozdrawiam
Scanner
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
bula -Moderator-

Plec: 
W garażu: HPI Firestorm 10T, Associated RC18T, X-mod Evolution, HPI microRS4......... Hangar: V3 LAMA - full XTREME, V3 LAMA - prawie seria
|
|
Link do zdjęć jest w przeznaczonym do tego celu pokoju 
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
|