| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
bula -Moderator-

Imie: Wojtek
Plec: 
W garażu: HPI Firestorm 10T, Associated RC18T, X-mod Evolution, HPI microRS4......... Hangar: V3 LAMA - full XTREME, V3 LAMA - prawie seria
|
|
Proponuję spotkanie na torze Henpol i dalszą pomoc w jego budowie/renowacji. Osoby chętne do pomocy proszę o wpisywanie się w tym temacie.
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
XAX -Forumowicz-

Imie: Bartłomiej
Plec: 
W garażu: HPI Savage 25
|
|
Witam
Ja będę na 90% chociaż narażę się swojej kobiecie bardzo
Jeżeli mogę cos zaproponować to wpisujcie się tutaj i na RCauto gdyż większość nowych jak i starych wyjadaczy RC czyta głównie tamte forum a chodzi o to żeby było widać że się coś dzieje.
Ps. Może za dwa tygodnie wielkie otwarcie z grillem by się zrobiło na torze
Za jazdę po piwie modelem RC nikt prawka nie zabierze. _________________ Pozdrawiam XAX RC SMOKI Kraków
Savage 25 SH28-P6; MiniZ - tak dla jaj
---------------------------------------------
Człowiek się głupi rodzi i głupi umiera.
Jedni tylko trochę bardziej inni mniej.
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
Maciek_K -Początkujący-

Imie: Maciek
Plec: 
W garażu: HB Lightninig GT10
|
|
je sie pisze, szkoda tylko ze w tygodniu nikt nie ma czasu, bo z racji wakacji pewnie wielu z was wyjezdza z rodzinkami w czasie weekend'u na jakies wypady i ciezko przetlumaczyc bedzie drugiej polowce ze wolisz jechac pomachac lopata a nie jechac np gdzies nad wode. no coz zostaje nam tylko liczyc na zrozumienie
Postaram sie byc w weekend
Pozdr
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
hodi77 -Moderator-

Imie: Rafał
Plec: 
W garażu: HPI LIGHTNING STADIUM 10 ANSMANN TERRIER
|
|
| XAX napisał: |
Ps. Może za dwa tygodnie wielkie otwarcie z grillem by się zrobiło na torze
Za jazdę po piwie modelem RC nikt prawka nie zabierze. |
Tylko późnej trzeba do domu wrócić he he
Ja niestety nie dam rady wracam w niedziele dopiero ale jak dalej wszystko sie potoczy tak jak sie zapowiada to na kolejne spotkanie na pewno sie stawie  _________________ Pozdrawiam Rafał
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
bula -Moderator-

Plec: 
W garażu: HPI Firestorm 10T, Associated RC18T, X-mod Evolution, HPI microRS4......... Hangar: V3 LAMA - full XTREME, V3 LAMA - prawie seria
|
|
Zgodnie z ustaleniami do dyspozycji są dwie ubijarki po 90 kg tylko transport i paliwko do nich trzeba.
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
XAX -Forumowicz-

Imie: Bartłomiej
Plec: 
W garażu: HPI Savage 25
|
|
Witka
 BULA czy wejdą do mojego berlingo jak zdejme krate i złoże siedzenia???? Jaką one mają masze bo max ładowność mam 600kg _________________ Pozdrawiam XAX RC SMOKI Kraków
Savage 25 SH28-P6; MiniZ - tak dla jaj
---------------------------------------------
Człowiek się głupi rodzi i głupi umiera.
Jedni tylko trochę bardziej inni mniej.
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
bula -Moderator-

Plec: 
|
|
Zgodnie z ustaleniami do dyspozycji są dwie ubijarki po 90 kg tylko transport i paliwko do nich trzeba.
Niewyrazie napisałem czy co??
Z wymiarami nie wiem jak jest bo na oczy ich nie widziałem, wszystkie pytania należy składać do Tomka (dziuby). To co wyżej napisałem On kazał mi przekazać.
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
hodi77 -Moderator-

Plec: 
|
|
czy wejdą do mojego berlingo jak zdejme krate i złoże siedzenia???? Jaką one mają masze bo max ładowność mam 600kg |
Wejdą bez problemu przybliżone wymiary to szer:60cm, dł:80cm, wys 60cm (bez rączki) więc powinny obie sie zmieścić,
Niestety nadal nie moge potwierdzić swojej obecności na sobote więc w sprawie ubijaczek należy umawiać sie przez Dziubego _________________ Pozdrawiam Rafał
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
Gość
|
|
| hodi77 napisał: |
czy wejdą do mojego berlingo jak zdejme krate i złoże siedzenia???? Jaką one mają masze bo max ładowność mam 600kg |
Wejdą bez problemu przybliżone wymiary to szer:60cm, dł:80cm, wys 60cm (bez rączki) więc powinny obie sie zmieścić,
Niestety nadal nie moge potwierdzić swojej obecności na sobote więc w sprawie ubijaczek należy umawiać sie przez Dziubego |
NIestety ale takie ubijaczki nie dadza rady z zmienią na Henpolu, juz taka załatwiłem jak ziemie rozsyopytalismy i nie dawała arady, na henpol potrzena jest jedna ubijaczka ok 400kg, a nie takie maleńskie :
Bugi
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
Scanner -Początkujący-
Imie: Robert
Plec: 
W garażu: Jammin X1-CR
|
|
| bula napisał: |
|
czy hodi77 jest w stanie zapewnic transport?
mozna taka jedna wziac na probe w tygodniu i sprobowac... Dziuby widzial tor i moze napisalby cos czy warto czy nie...
gdyby mala sie nie sprawdzila na sobote mozna by wynajac wieksza... ale nie az 400 kilo  _________________ Pozdrawiam
Scanner
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
Gość
|
|
| Scanner napisał: |
| bula napisał: |
|
czy hodi77 jest w stanie zapewnic transport?
mozna taka jedna wziac na probe w tygodniu i sprobowac... Dziuby widzial tor i moze napisalby cos czy warto czy nie...
gdyby mala sie nie sprawdzila na sobote mozna by wynajac wieksza... ale nie az 400 kilo  |
sa jeszcze 300 i te by były najbardziej optymalne, specjalnie rozmawialem na ten temat z tata, a on chyba wie lepiej od nas. Robert aby ubic siemie na kilkanascie cm trzeba miec cos dobrego, te male ubijaczki sa dobre do piasku czy kostki brukowej, sam widziales jak ta mala (od taty) glina zabijała i co chwile trzeba bylo przerwy robić. Ale Ok spr mozna...
Bugi
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
Scanner -Początkujący-
Imie: Robert
Plec: 
W garażu: Jammin X1-CR
|
|
| Anonymous napisał: |
sa jeszcze 300 i te by były najbardziej optymalne, specjalnie rozmawialem na ten temat z tata, a on chyba wie lepiej od nas. Robert aby ubic siemie na kilkanascie cm trzeba miec cos dobrego, te male ubijaczki sa dobre do piasku czy kostki brukowej, sam widziales jak ta mala (od taty) glina zabijała i co chwile trzeba bylo przerwy robić. Ale Ok spr mozna...
Bugi |
no tak tylko wtedy glinka byla swieza, byly duze grudy... dlatego moze warto sprobowac z mniejsza w tygodniu a gdyby nie dala rady to wieksza zalatwi sie na sobote i bedzie git, OKI - moze nawet moglbys sie spytac taty jak to jest z ta mniejsza jesli chodzi o wypozyczenie dzis badz jutro, co? _________________ Pozdrawiam
Scanner
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
Gość
|
|
| Scanner napisał: |
| Anonymous napisał: |
Bugi |
no tak tylko wtedy glinka byla swieza, byly duze grudy... dlatego moze warto sprobowac z mniejsza w tygodniu a gdyby nie dala rady to wieksza zalatwi sie na sobote i bedzie git, OKI - moze nawet moglbys sie spytac taty jak to jest z ta mniejsza jesli chodzi o wypozyczenie dzis badz jutro, co? |
Niestety taty nie ma w krakowie i nie ma jak jej pozyczyc, gdyby był to nie bylo by klopotu.
Bugi
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
Gość
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
hodi77 -Moderator-

Plec: 
|
|
nie do końca ,ta na foto to chyba 500-setka, to jest coś tego typu tylko mniejsze
I starsze  _________________ Pozdrawiam Rafał
|
|
|
|
| Powrót do góry » |
|
 |
|